dimmus Opublikowano 26 Maja 2020 Opublikowano 26 Maja 2020 Projekt bardzo fajny, a reszta dyskusji chyba zbędna w tym wątku. Nie jestem inżynierem lotnictwa, ale do porównania napędów czy też do sprawdzenia prądu jaki dany zestaw pobiera urządzenie będzie przydatne. A reszty tej teorii tak na prawdę niewielu osobom będzie się chciało czytać. Gratki za projekt !!!Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
bupir Opublikowano 26 Maja 2020 Opublikowano 26 Maja 2020 mr.jaro "Ja jedynie mogę powtórzyć...……." Pełna 100% zgoda.Odniosłem wrażenie,że generalnie negujesz sens budowy takich stanowisk (chyba błędne wrażenie)Moim zdaniem w pewnym zakresie prac "naukowo badawczych"są przydatne. 9 minut temu, dimmus napisał: Projekt bardzo fajny, a reszta dyskusji chyba zbędna w tym wątku. Nie jestem inżynierem lotnictwa, ale do porównania napędów czy też do sprawdzenia prądu jaki dany zestaw pobiera urządzenie będzie przydatne. A reszty tej teorii tak na prawdę niewielu osobom będzie się chciało czytać. Gratki za projekt !!! Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Też tak uważam
Rekomendowane odpowiedzi