witold_pi Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Czy ktoś zna sposób zmiękczenia gumy z pompowanej opony - jedna w zestawie który kupiłem jest twarda jak beton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 21 minut temu, witold_pi napisał: Czy ktoś zna sposób zmiękczenia gumy z pompowanej opony - jedna w zestawie który kupiłem jest twarda jak beton? gliceryna...jeżeli to guma.. to stosowałem do zmiękcznia gumy uszczelek szyb samochodowych oraz membrany serwa hamulcowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 posmarowałem gliceryną apteczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 1 godzinę temu, witold_pi napisał: posmarowałem gliceryną apteczną tydzień minimum edit. parę lat temu poproszono mnie o zregenerowanie serwa do Jaguara MK II...membrana serwa była sztywna jak podeszwa...po miesiącu leżenia w glicerynie stała się miękka i elastyczna- działa do dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi