Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Matijus Opublikowano 9 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 To się pochwale, a co mi tam ostatnio złożyłem taki oto modelik firmy Heller w skali 1/8. Yamaha TY 125. Dawno nie robiłem plastikowych modeli i po raz pierwszy "brudziłem" model i postawka też pierwsza bedę chyba piasek zmieniać na troche ciemniejszy ale i tak jest dobrze. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Fajnie Ci to wyszlo ! Te stare crosy i triale ( z klasyczna powiedzmy amortyzacja z tylu ) maja cos w sobie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Dzięki Mam zamiar kiedyś (ciężko powiedzieć kiedy) zrobić taki w skali 1:1 . Poszukać coś do remontu i się bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi