karambolis8 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Hej. Troszkę się już u mnie tych modeli przewinęło, więc postanowiłem i ja założyć taki temat TOTO-0 Mój absolutnie pierwszy model. Wykonał kilka lotów i zaliczył kreta, który nie kwalifikował się na odbudowę TOTO-7 Ten już przeżył trochę więcej, bo ponad jeden sezon. Pierwszy model z podwoziem. Podkłady pod panele jednak nie dają się naprawiać w nieskończoność Fw-190 ESA napolskimniebie Dostałem do niego pewnie przez pomyłkę kabinkę od spita, ale jakoś pasowała, więc zostawiłem Lata na Emax CF2812 + śmigło 8x4, pakiet 3S 1300 Model na którym najwięcej latałem, uczyłem się latać i uczę do dziś. Przez złe przechowywanie w trakcie ubiegłej zimy stracił wznios, więc jest teraz jeszcze bardziej wymagający. Wilga 2000 Artex Lata na SunnySky X2212 + APC 11x5.5 na 3S. Napędj jest jednak ciut za słaby. W poprzednim sezonie zaliczył nieudane lądowanie i obecnie remontu wymaga podwozie. X-UAV Clouds Moja platforma FPV i zarazem największy model. Lata na 2x SunnySky X2814 900kv, Li-Ion 4S 10000mAh 3DLabPrint Joker Pierwszy drukowany model latający. Lata na Turingy D2836 1100 kV, 10x4.7, 3S W lipcu 2020 model spisany ze stanu. Przy twardszym lądowaniu od wstrząsu pękł kadłub i mocowanie prawego statecznika. Nie chciało mi się trzeci raz kadłuba drukować. OpenRC Tractor Wydrukowany dla dzieciaków, ale ja też sobie czasem z przyjemnością pojeżdżę 1
karambolis8 Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Opublikowano 22 Lipca 2020 Flite Test Spear Model oblatany na Sunny Sky X2212 900kV na pakiecie 4S Li-Ion i śmigle 9x6. Silnik zbyt przesilony (trochę czuć spalenizną), a mimo to skrzydełko trochę mułowate, trzeba latać na > 70% gazu. Póki co bez wyposażenia FPV. 1
Rekomendowane odpowiedzi