krzychu_grudziądz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Hej, skoro taki zwyczaj to ja też witam wszystkich, jestem Krzychu z Grudziądza, mam 25 lat i właśnie zacząłem się interesować modelarstwem, co prawda trochę późno, ale mam nadzieje ze za parę lat będą ze mnie ludzie. Jak by co to interesuję się elektroniką, gram w paintball ( zapraszam na www.killingbrigade.pl) trochę strzelam z ostrej na tutejszej strzelnicy i ogólnie jakoś się żyje. w każdym razie pozdrawiam :-)
diem Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Na modelarstwo nigdy za pozno, tez dopiero co zaczalem
mammuth Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 mam 25 lat i właśnie zacząłem się interesować modelarstwem, co prawda trochę późno, ale mam nadzieje ze za parę lat będą ze mnie ludzie. Ja zaczalem w wieku lat 30 Aha wystarczy jak bedzie z Ciebie jeden "ludz" Witaj
Wojtass_nt Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Na modelarstwo nigdy za pozno, tez dopiero co zaczalem Średnia wieku w tym hobby jest wbrew pozorom zawieszona wysoko. I śmiem rzec, że nawet Ty Karpiu jesteś młody w stosunku do reszty
badgers Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Moje pierwsze loty modelami odbyły się pół roku temu. Szkoda, że nie zacząłem w twoim wieku. Powodzenia.
Wojtass_nt Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Moje pierwsze loty modelami odbyły się pół roku temu. Szkoda, że nie zacząłem w twoim wieku. Powodzenia. Jeśli nie masz nadzianych rodziców to raczej nie ma szans na modelarstwo w moim wieku. Oczywiście w mojej rodzinie też się nie przelewa i nie dostaję pieniędzy na swoje hobby. Od wczesnej młodości śliniłem się na widok modelarzy i ich maszyn latających u mnie na lotnisku. Ale jak mówi stare rosyjskie przysłowie - masz głowę i xxxx to kombinuj I tym oto sposobem mnie studenta- stać na modelarstwo :jupi:
Eryk Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam serdecznie i pozdrawiam kolege modelarza z rodzimego miasta
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.