krzychu_grudziądz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Hej, skoro taki zwyczaj to ja też witam wszystkich, jestem Krzychu z Grudziądza, mam 25 lat i właśnie zacząłem się interesować modelarstwem, co prawda trochę późno, ale mam nadzieje ze za parę lat będą ze mnie ludzie. Jak by co to interesuję się elektroniką, gram w paintball ( zapraszam na www.killingbrigade.pl) trochę strzelam z ostrej na tutejszej strzelnicy i ogólnie jakoś się żyje. w każdym razie pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Na modelarstwo nigdy za pozno, tez dopiero co zaczalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 mam 25 lat i właśnie zacząłem się interesować modelarstwem, co prawda trochę późno, ale mam nadzieje ze za parę lat będą ze mnie ludzie. Ja zaczalem w wieku lat 30 Aha wystarczy jak bedzie z Ciebie jeden "ludz" Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Na modelarstwo nigdy za pozno, tez dopiero co zaczalem Średnia wieku w tym hobby jest wbrew pozorom zawieszona wysoko. I śmiem rzec, że nawet Ty Karpiu jesteś młody w stosunku do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badgers Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Moje pierwsze loty modelami odbyły się pół roku temu. Szkoda, że nie zacząłem w twoim wieku. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Moje pierwsze loty modelami odbyły się pół roku temu. Szkoda, że nie zacząłem w twoim wieku. Powodzenia. Jeśli nie masz nadzianych rodziców to raczej nie ma szans na modelarstwo w moim wieku. Oczywiście w mojej rodzinie też się nie przelewa i nie dostaję pieniędzy na swoje hobby. Od wczesnej młodości śliniłem się na widok modelarzy i ich maszyn latających u mnie na lotnisku. Ale jak mówi stare rosyjskie przysłowie - masz głowę i xxxx to kombinuj I tym oto sposobem mnie studenta- stać na modelarstwo :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam serdecznie i pozdrawiam kolege modelarza z rodzimego miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.