Henio Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ponad 40 lat treningu poszło na marne 48 metrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 treningu mało, ale łeb mocny czyli nowy rekord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Kiepski symulator bo nie wieże że jak przechodze 6km w prawdziwym swiecie tutaj przechodze 70m ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 50m... nie mam odniesienia do rzeczywistości bo jestem abstynentem... brak praktyki... Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Panowie a moze na jakims pikniku (tylko dla dorosłych) poprostu potrenujemy na zywo kto ile moze przejsc/wypic - taka zartobliwa propozycja nie biezcie na serio a przynajmniej nie myslcie ze ze mnie pijak:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 przynajmniej nie myslcie ze ze mnie pijak:P Za późno, wszyscy juz tak myślą :pom: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ten pijak ma zły SC 123 i więcej nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 To o której ?? Bo do gorzowa mam jakies 8h pociagiem Ale przyjade juz gotowy do startu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 tylko 85 metrów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicaii Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 heh 66 edit: 77 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.