mario_z Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Witam Po podłączeniu pakietu Turnigy 1450 3s 11.1V do ładowarki Imax B6 pojawia się komunikat CONNECTION BREAK. Jak moze być przyczyna? Z góry wielkie dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Pakiet rozładowany kolokwialnie mówiąc do zera. Zimne luty na kablach pakietu po stronie wtyczki jak i pakietu. Uszkodzenie pakietu. Awaria ładowarki. Zimne luty na gniazdach ładowarki. Czy z innymi pakietami jest tak samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Nie, pakietem Turnigy 2200 ładuje się bez problemu, ale ten jest podłączany na innym grubszym kablu, teraz przypomniałem sobie że nie sprawdzałem jeszcze jednej wtyczki, wtyczki kabla zasilającego pakiet, zaraz okaże się czy to to. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 4 minuty temu, mario_z napisał: Nie, pakietem Turnigy 2200 ładuje się bez problemu, ale ten jest podłączany na innym grubszym kablu, teraz przypomniałem sobie że nie sprawdzałem jeszcze jednej wtyczki, wtyczki kabla zasilającego pakiet, zaraz okaże się czy to to. ? Sprawdż poziom napięcia na każdej celi,jeżeli będzie niższy niż 3v to musisz ją podładować,w sumie na pakiecie musisz mieć min. 9v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 I wszystko jasne, po dokładnym przyjrzeniu się jednej z końcówek przelotki kabla do ładowania okazało się ze tam tkwi problem, brak styku poniewarz końcówka była odgięta na bok , nie wiem jak do tego doszło, ale już poprawiłem i wszystko śmiga ? Wojcio 69 dzięki za odzew. Pozdrawiam. 13 minut temu, tytan12 napisał: Sprawdż poziom napięcia na każdej celi,jeżeli będzie niższy niż 3v to musisz ją podładować,w sumie na pakiecie musisz mieć min. 9v. Już wszystko działa, ale dzięki za pomoc ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi