model Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witam ostatnio natknąłem się na taki oto sklep który ma w swojej ofercie podwozia elektryczne firmy Pichler, chciałem zapytać czy jest to dobra firma i czy te podwozia warte są tej ceny ? https://www.conrad.pl/szukanie?search=Pichler podwozie &searchType=regular Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihu Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Do duży sklep internetowy ogólno-techniczny. Kilka razy robiłem w nim zakupy - żadnych problemòw- polecam. Zazwyczaj można kupić gdzie indziej taniej, o ile nie są to ich brandowane marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zapisz się na wesletter, dostaniesz raz na jakiś czas zniżkę 10-15%. Czy na podwozia tego nie wiem, ale czasami zdarzają się zniżki ogólne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi