jakubolek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam. Mam na imię Jakub (prościej Qba). Mam 16 lat i mieszkam w Grudziądzu. Modelarstwem interesuje się od 2 lat. Jakieś tam doświadczenie z modelami posiadam (zwłaszcza w łapaniu kretów ). Razem z 3 przyjaciółmi założyliśmy team (Freak Team i jak by co to www.site.google.com/site/freakteamdx ) Pozdrawiam wszystkich
Gość Mario Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witamy, zapraszamy. P.S Link nie działa
jakubolek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 www.sites.google.com/site/freakteamdx przepraszam wkradł się mały błędzik
Tomek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie prościej skopiować link ze stron y zamiast kolejny raz klepać niedziałający?
jakubolek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 tak prościej ale przez ostatni miesiąc małem dostęp do internetu tylko przez telefon . W końcu jestem na kompie :mrgreen: więc http://sites.google.com/site/freakteamdx/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.