jakubolek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam. Mam na imię Jakub (prościej Qba). Mam 16 lat i mieszkam w Grudziądzu. Modelarstwem interesuje się od 2 lat. Jakieś tam doświadczenie z modelami posiadam (zwłaszcza w łapaniu kretów ). Razem z 3 przyjaciółmi założyliśmy team (Freak Team i jak by co to www.site.google.com/site/freakteamdx ) Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 SiEmQa :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mario Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witamy, zapraszamy. P.S Link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubolek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 www.sites.google.com/site/freakteamdx przepraszam wkradł się mały błędzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie prościej skopiować link ze stron y zamiast kolejny raz klepać niedziałający? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubolek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 tak prościej ale przez ostatni miesiąc małem dostęp do internetu tylko przez telefon . W końcu jestem na kompie :mrgreen: więc http://sites.google.com/site/freakteamdx/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.