Maciej.j Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Witam. Kolejna wycinanka którą chciałem skleić po pochlebnych opiniach że model łatwy ....taki na 2 tygodnie góra....Kupiłem wydawnictwo z serii Modelik + laserowe elementy. Opisy z broszury trochę ograniczone więc oglądałem prace innych modelarzy kartonowych.Elementy,krawędzie retuszowałem czerwonym tuszem Koh - I - Noor. Konstrukcja okazała się trudna w klejeniu ale zapał wytrwał do końca klejenia.....Śmigło porażka z papieru więc wykonałem go z drewna..... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Ładnie i czysto. To pierwsza "kartonówka" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej.j Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 14 godzin temu, ahaweto napisał: Ładnie i czysto. To pierwsza "kartonówka" ? dziękuję Adam. To kolejna moja kartonówka którą skleiłem w tym roku.Zatrzymałem produkcję gumówek,sytuacja pandemii ,pogoda i więcej czasu w domu uruchomiły zmianę warsztatu na papier,karton.....Ale liczę że wrócę do balsy,gumy i kolejnych relacji z budowy i długich lotów.....Po samolotach,robotach teraz dwa projekty samochodów.....wcześniej czerwiec skleiłem taki klasyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi