gruby0606 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Witam wszystkich. Poszukuje podwozia do mitsubishi zero w 1:5 (cos ko tego) dzieki koledze Adamowi który to podesłał mi link do kompletnego zestawu ktory na nasze wychodzi coś ko 3000 zl troche się przeraziłem nigdy wcześniej nie szukałem , ani nie potrzebowałem tego typu elementów. https://www.bigplanes.nl/contents/en-uk/p2275_Electron-Retract-for-TOPRC-Model-ZERO-Fighter-A6M52.html i tutaj pytanie do was bardziej doświadczonych , czy da sie zakupić (jeśli tak to bardzo prosiłbym o link) coś taniej a może składać z kilku sklepów czy to podwozie tak kosztuje . ?? I nie ma co przeszukiwać dalej internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zapytaj kolegi @Leszekm35. Robi podwozia do takich modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darod07 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Szukasz do Zero z Top RC czy jakiegoś innego? Ja w moim mam mechanizm Electrona evo 40 kupiony bezpośrednio ze strony producenta ale golenie to samoróbka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 6 godzin temu, gruby0606 napisał: Witam wszystkich. Poszukuje podwozia do mitsubishi zero w 1:5 (cos ko tego) dzieki koledze Adamowi który to podesłał mi link do kompletnego zestawu ktory na nasze wychodzi coś ko 3000 zl troche się przeraziłem nigdy wcześniej nie szukałem , ani nie potrzebowałem tego typu elementów. https://www.bigplanes.nl/contents/en-uk/p2275_Electron-Retract-for-TOPRC-Model-ZERO-Fighter-A6M52.html i tutaj pytanie do was bardziej doświadczonych , czy da sie zakupić (jeśli tak to bardzo prosiłbym o link) coś taniej a może składać z kilku sklepów czy to podwozie tak kosztuje . ?? I nie ma co przeszukiwać dalej internetu Tak te podwozia tyle kosztują golenie mogę ci zrobić ale retraki niestety trzeba kupić .... podaj wagę modelu może pomogę ci dobrać retraki w ludzkiej cenie ..... Natomiast golenie które oni sprzedają są słabe i nie mają amortyzatorów moje są o wile solidniejsze i mają amorki hahahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby0606 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Ok dzieki Panowie za odzew pw poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi