Mars_2000 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 W Łężycach (ok. Gdyni) jak co roku, 1-go stycznia o 12.00, odbyło się wspólne powitanie Nowego Roku przez modelarzy z Trójmiasta i okolic. Pogoda nam dopisała, podobnie jak humory i ilość miłośników wszelkiego rodzaju pojazdów jeżdżących, latających czy trawę koszących :wink: . Wspólne zdjęcie było oraz fajerwerki, życzenia i latanko... Poniżej parę fotek... i zdjęcia "rodzinne"... Krótki film też będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zazdroszczę Wam :twisted: czekam na film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 A tu jeszcze wyżej wspominany krótki filmik... Latania było zdecydowanie więcej niż to jest uwiecznione, ale jako że sam chciałem pośmigać (co niestety nie za bardzo mi się udało - co w innym wątku opiszę), to kamera została wymieniona na nadajnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 tyle silników a żadnego szybowca, nikt tam u Was nie lata gliderami holowanymi? czy tylko na klifie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Lataja, lataja, ale szczerze mowiac modelarze z Gdyni i okolic sa nieco podzieleni. Rownolegle wiem o co najmniej jednym jeszcze spotkaniu modelarzy z tego rejonu, tylko w innym miejscu. A ja po raz pierwszy od chyba 5 lat nie moglem sie pojawic na tym spotkaniu, gdyz przebywam od ladnych paru dni znow w Warszawie. A szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.