Milko Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Od kilku dni przegrzebuje sieć w celu znalezienia odtwarzacza video na mój telefonik(k750i). Znalazłem kilka, ale z żadnym nie mogę dojść do porozumienia, albo się zawiesza na dłuższym filmie, albo w ogóle nie odtwarza i wyskakują błędy. Interesuje mnie-przewijanie i pauza, niestety odtwarzacz firmowy w komie nie ma takich funkcji . Tutaj kilka niechcących współpracować programów: KD_player FullScreenVideo videomaniac mvideo-jeden z lepszych niestety wyskakuje błąd. Winamp_modern_mobile. Lyric show Od razu zaznaczam że przy każdym z nich siedziałem i zmieniałem opcje-i i tak nie chciały odtwarzać :| . Jeśli używacie czegoś sprawdzonego to prosił bym o link bądź nazwę programu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
armand Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 bo telefon jest do dzwonienia, a nie do oglądania filmów - do tego jest telewizor, a najlepiej kino :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopia Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 czego to ludzie nie wymyślą.......... kiedyś cieszyło jak wogóle telefon działał.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Mesjasz Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 se-center.info tam się popytaj. Swoja droga filmy w k750i .. nawet ja w okularach mam problemy :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin133 Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 bo telefon jest do dzwonienia, a nie do oglądania filmów - do tego jest telewizor, a najlepiej kino :wink: Bardzo zastanowiłbym się przed takim stwierdzeniem Kiedyś... tak było a dziś jest to już nie tylko telefon a w zasadzie urządzenie multimedialne. Należy zaznaczyć iż coraz śmielej na rynek wchodzą nie telefony a urządzenia gdzie telefon - to tylko funkcja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malker Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Bardzo zastanowiłbym się przed takim stwierdzeniem Kiedyś... tak było a dziś jest to już nie tylko telefon a w zasadzie urządzenie multimedialne. Należy zaznaczyć iż coraz śmielej na rynek wchodzą nie telefony a urządzenia gdzie telefon - to tylko funkcja Np. nowy "producent" telefonów innych marek... Przerobiona Nokia N95 przez producenta ZTC http://allegro.pl/item516661902_ztc_n95_tv_dwie_karty_polskie_menu_2gb.html EDIT: Wszystkie telefony ZTC mają telewizję analogową TVP1 TVP2 POLSAT TVN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 No cóż pozostaje szukać dalej, co do oglądania jasne że TV i kino to jedyna rozsądna opcja , ale są takie momenty gdy nie mamy do tego dostępu np. w drodze czy na wyjeździe, a po zastosowaniu odpowiedniego konwertera film wychodzi w dość dobrej jakości i spokojnie na pełnym ekranie można obejrzeć .I w konwerterze jest ukryta cała istota, miałem takie filmy że nic słychać nie było a kolory to były kwadraty 2x2mm i obejrzeć się nie dało , ale po właściwej obróbce jest to już do przyjęcia :wink: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammuth Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Sam myslalem o zakupie gogli celem podpiecia pod telefon i ogladania filmow w czasie dlugich podrozy... Jednak stwierdzilem, ze lepiej pospac Link to comment Share on other sites More sharing options...
armand Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 marcin133 - było napisane telefon Może z racji przyzwyczajenia i wieku wolę obejrzeć film w kinie i mieć wyłączony telefon w tym czasie. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.