Andrzej68IX Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Video https://www.youtube.com/watch?v=VCWjByenDsM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 To ma tyle wspólnego ze starciem, co z tarłem. A Rojek umie migiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 A katalizatory gdzie? Kopci jak niemiecki diesel Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Leją wtryskiwacze, duży przebieg, brak serwisu ? PS Może DPF wycięty i EGR zaślepiony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 No bo po taniosci naprawa panie mechanik Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi