Wojdyl Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Cześć, nazywam się Marek, jestem z Warszawy, modelarstwem zajmowałem się zawsze.. , ale od niedawna bawię się z budową modelu PZL-11C. zobaczymy jak mi pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Bardzo proszę przeczytaj regulamin forum, ale ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Chodzi o Twój awatar, ale moderator nie uznał za stosowne dać Ci wskazówek. Zatem przeczytaj CAŁY regulamin - wyjdzie Ci to na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 1 minutę temu, Tomasz D. napisał: ale moderator nie uznał za stosowne dać Ci wskazówek Bo uznał że zapisuje się osoba na tyle inteligentna że przychodząc gdzieś przeczyta zasady uczestnictwa. Ale jak widać byłem w błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi