extream Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Hej! Po dłuższej przerwie znalazłem chwilę na modelarstwo i mam pewien regulator którego nie potrafię zaprogramować - może ktoś wie co to za regulator? Nie ma żadnych oznaczeń, a zanim zerwę koszulkę termokurczliwą i będę szukał oznaczeń na płytce pomyślałem, że zapytam forum, na pewno ktoś taki kiedyś miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Podobny jakis mialem i chyba jest bez BEC, okolo 60 A, programowa sie chyba drazkiem ale nie pamietam jak. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Koszulka może być nieoryginalna zrywaj pokaż bebechy i szukaj oznaczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi