cjowski Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Marcin i chciałbym wskrzesić swoje hobby związane z modelarstwem. Kilkanaście lat temu budowałem samoloty rc. Na studiach bawiłem się trochę w robotyce i udało mi się skonstruować robota kroczącego (4 nogi, 3 stopnie swobody, arduino, rc). Teraz mam ochotę zbudować sobie drona. To tyle w wielkim skrócie, byłbym wdzięczny gdybyście mnie przyjęli do swojego grona, bo widzę że jest tu prawdziwa kopalnia wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjowski Opublikowano 8 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 7 minut temu, cjowski napisał: Teraz mam ochotę zbudować sobie drona. Przepraszam za naleciałość, miałem na myśli quadrocoptera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi