Marek_Spy Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Mam taki układzik cc3d z GPS ( dopiero będę uruchamiał ) i chciałbym zaprogramować takie funkcje - stabilizacja ogólna czyli nie reaguj na podmuchy wiatru. - stabilizacja toru lotu ( takie coś jest w NX3 ) - powrót do domu czyli do miejsca startu . Jeżeli ktoś by się chciał włączyć do programowania to będę wdzięczny bo na razie jest masę znaków zapytania P.S jak złe miejsce to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Chyba na Cc3d pojdzie tylko jakas mega stareńka wersja Inav. Chetnie popatrze bo tez mam ze 2 cc3d które mają ponad 5 lat i bym użył ich jako stabilizator lub prosty autopilot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Tak, starsza wersja mam wsad do inav i program a szkoda mi wyrzucić. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 A z innej beczki czy ktos widział polskie opracowania do inav? I o samolotach. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 na YT jest gościu Paweł Spychalski - który chyba wie wszystko o INAV. Możesz próbować skontaktować się z nim osobiście. ALE jest dosyć zajęty - odpisuje z lekkim opóźnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 A wiem juz odpisał: " wszystko jest w instrukcji "Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi