Skocz do zawartości

Tych wielbicieli się narobiło... ^^

Grzechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Temat o wielbicielu wyparował, ja w podobnej sprawie do kolegów informatyków...

nie dotyczy mnie, ale znajomych nęka koleś który postanowił popsuć szyki ich związkowi... zapewne frustrat społeczny nie mający odwagi życzliwie podejść i się przedstawić, ale mniejsza o to..

z numerem telefonu można coś ciekawego zrobić? :rotfl: ja się nie znam, jakieś mega "bomby smsowe" czy coś? ;D

z tamtego tematu było kilka rozwiązań

1. łysi koledzy (problem bo tylko numer telefonu jest)

2. policja (nie ma sensu)

3. inne nie pasujące

Gość slawekmod
Opublikowano

Niech idzie na policję i poda numer i powie że jest nękany, złoży zawiadomienie i po sprawie.Jeżeli znowu mają być rady o łysych kolegach to temat zaraz zostanie usunięty.

Opublikowano

Ja zmieniłem numer... ale ponoć można u operatora zablokować połączenia przychodzące z danego numeru, niektóre telefony też mają taką opcje. Problem jak natręt używa kilku, wtedy już tylko zmiana.

Opublikowano

Ciekawe jest to, że zna numery i ich znajomych... i do nich tez pisze oczerniając tą parę...

dlatego zmiana numeru nie za bardzo.

A jeśli numer na kartę to czuję, że blokada numeru nie wejdzie w grę... a zresztą co za problem dzisiaj kupić starter za 5zł... :roll:

Sławek, spokojnie ;D

Opublikowano
Ciekawe jest to, że zna numery i ich znajomych... i do nich tez pisze oczerniając tą parę...

a więc jest to ktoś kto zna wszystkich i również oni go znają ...tylko pisze z innego telefonu bo skąd miałby komplet danych ?

Sławekmod podał rozwiązanie i ja też popieram

Opublikowano
A jeśli numer na kartę to czuję, że blokada numeru nie wejdzie w grę... a zresztą co za problem dzisiaj kupić starter za 5zł...

Zglosic na Policje - przede wszystkim.

A zablokowac mozna sama sluchawke - kod IMEI - pytanie czy sie operator postara - zazwyczaj im sie nie chce...

Opublikowano

Natret wykonujac polaczenie ma nie tylko rejestrowany numer z ktorego dzwoni (nawet jak numer jest ukryty to operator go ma ) ale takze zostawia numer IMEI.

Tak zreszta znaleziono goscia w Warszawie po bombowym ostrzezeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.