Hotpoint Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Witam. Kupiłem niedawno FlySky Paladin. Fajne radio jak na moje potrzeby, ale jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia i chwilę po nim wjechał Corvus z silnikiem 130cc. Powoli planuję zbierać graty do jego ulotnienia i pewnie powinienem zacząć od kolejnego nowego radia ?, ale... Zastanawiam się nad kupnem Powerboxa Competition SRS: Serial Receiver System umożliwia korzystanie z odbiorników z interfejsem szeregowym: Spektrum DSM2 i DSMX (w tym kanały X-Plus), Multiplex M-Link, Futaba S-Bus, HoTT, JR X-BUS i Jeti R-SAT2 ( PPM, EX i UDI) ale czy zadziała on z odbiornikiem FlyskyFlySky FS-FTR10 AFHDS3? AFHDS 3 Sygnał RC: i-BUS/S-BUS/PPM/PWM/UART Typ modulacji: GFSK / LORA Metoda transferu: FHSS (Frequency Hopping), DSSS (Spread Spectrum). Czy od razu go sobie darować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Możesz napisać do powerboxa, jest tam forum. Szybko dotaniesz odpowiedź. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Dostałem potwierdzenie z forum Powerbox, że będzie działać z s-bus. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Zostawię info, może komuś się przyda. Dziś podłączyłem Powerbox Competition SRS z odbiornikiem Flysky FTr10. Wystarczy ustawić w radio i PB s-bus i wszystko pięknie śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi