Skocz do zawartości

Ciekawe modele firmy MODELLOT

czaja18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrząc na plany tego modelu, to nie nadaje się ani trochę do 3D. Za małe lotki oraz powierzchnie steru kierunku i wysokości. Jest to raczej trenerek którym można powywijać jakąś podstawową akrobację.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Jakieś namiary na kontakt do MODELLOTU,Gdzie znaleść więcej info o modelu Janter 3m.

:twisted: kilka postów wcześniej :twisted: :twisted: nie działa ???

Opublikowano

Dzis jestem swiezo po rozmowie telefonicznej i nie ma zadnej mowy o zaprzestaniu producji a na to haslo o tym moj rozmowca nie ukrywal zdziwienia. Okres oczekiwania na model to 1 mc

Opublikowano

Potwierdzam, Modellot pracuje bez przestojów :D W sobotę 24. IX byłem w Bielawie po długo wyczekiwaną Fregatę. I pan Mariusz, i pan Leszek zdementowali tą informację. W warsztacie praca szła 'pełną parą', pomimo pięknej pogody zachęcającej do latania :)

Opublikowano

Sory jeżeli wprowadziłem w błąd,ale ja pytalem o Jantara 3m.Być może p.Mariusz stwierdził że nie robią Jantara a ja zrozumiałem ,że w ogóle przestali produkować.Moja wina. Przepraszam.Tym bardziej,że w ofercie nie ma Jantara.

Opublikowano
w ofercie nie ma Jantara

Myślę, że strona główna producenta wprowadza w błąd klientów - na głównym zdjęciu gotowy kadłub Jantara i kilka "prefabrykatów" :shock:

Opublikowano

Dawno temu kumpel pytal o mozliwosc zamowienia dwoch Jantarów 6m. Odpowiedz negatywna - cos w stylu 'dla dwoch nie oplaca sie formy robic'. :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.