kobe24la Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Patrząc na plany tego modelu, to nie nadaje się ani trochę do 3D. Za małe lotki oraz powierzchnie steru kierunku i wysokości. Jest to raczej trenerek którym można powywijać jakąś podstawową akrobację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Andrzej Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Jakieś namiary na kontakt do MODELLOTU,Gdzie znaleść więcej info o modelu Janter 3m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Jakieś namiary na kontakt do MODELLOTU,Gdzie znaleść więcej info o modelu Janter 3m. :twisted: kilka postów wcześniej :twisted: :twisted: nie działa ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dzięki Szkoda, że się nie nadaje do 3d :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Andrzej Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Faktycznie tak daleko nie grzebałem,ale o Jantarze nic nie ma, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Andrzej Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Info na dzś-MODELLOT nie przyjmuje żadnych zamówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 A cos wiecej na ten temat? Tzn jaka przyczyna przerwania przyjmowania zamowien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Andrzej Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Przestali robić,może po nowym roku ,P.Mariusz był mało rozmowny.Niewiele się dowiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Dzis jestem swiezo po rozmowie telefonicznej i nie ma zadnej mowy o zaprzestaniu producji a na to haslo o tym moj rozmowca nie ukrywal zdziwienia. Okres oczekiwania na model to 1 mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julek26 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Potwierdzam, Modellot pracuje bez przestojów W sobotę 24. IX byłem w Bielawie po długo wyczekiwaną Fregatę. I pan Mariusz, i pan Leszek zdementowali tą informację. W warsztacie praca szła 'pełną parą', pomimo pięknej pogody zachęcającej do latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 http://www.modelot.pl/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Andrzej Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Sory jeżeli wprowadziłem w błąd,ale ja pytalem o Jantara 3m.Być może p.Mariusz stwierdził że nie robią Jantara a ja zrozumiałem ,że w ogóle przestali produkować.Moja wina. Przepraszam.Tym bardziej,że w ofercie nie ma Jantara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 w ofercie nie ma Jantara Myślę, że strona główna producenta wprowadza w błąd klientów - na głównym zdjęciu gotowy kadłub Jantara i kilka "prefabrykatów" :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Dawno temu kumpel pytal o mozliwosc zamowienia dwoch Jantarów 6m. Odpowiedz negatywna - cos w stylu 'dla dwoch nie oplaca sie formy robic'. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.