Zbych3 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbych3 Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Czy coś nie tak, bo nie mogę dodawać komentarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Tak jakby poleciałeś po bandzie więc na razie nie możesz nic. Choćby rzut oka na regulamin uświadomił by Cię że oczekujemy garstki słów o osobie . Nie poematy ale choćby Twój staż modelarski, kierunek, osiągnięcia lub po prostu info że jesteś początkujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbych3 Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Witam, Za mało napisałem o sobie - fakt.Poprawiam się. Modelarstwo jest moją pasją od młodych lat. Należałem do modelarni od 1968 roku. Zaczynałem od modeli takiego typu jak Jaskółka. Brałem udział w zawodach wojewódzkich. Pierwszy samolot ( silnik 1,5 cm ), który zbudowałem był na uwięzi. W tej chwili syn uczy mnie latać modelami zdalnie sterowanymi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi