semp Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Myślę że czas ustalić kalendarz imprez modelarskich na 2021.Wiem ,że tak do końca nie wiadomo co będzie za 8-10 miesięcy, ale można coś poplanować. W Bobrownikach planowane są dwie imprezy( mam nadzieję ,że uda się je zorganizować). Zawody F4H-p 18-19.06.20219 (MAŁA ZMIANA) Warbird 23-24.07.2021 Zapraszamy na oba wydarzenia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Zachęcam do dodawania wydarzeń w kalendarzu https://pfmrc.eu/calendar/ Im dłuższy opis tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Serdecznie Zapraszam na XIV Międzynarodowy Piknik Modelarski w Raciborzu 11-12 Wrzesień sobota-przyjazd ,impreza integracyjna, wieczorowe i nocne latanie pod gwiazdami niedziela- XIV Międzynarodowy Piknik Modelarski Miejsce-Racibórz ul.Drzewieckiego (przy wałach p powodziowych -okolice Auchana) .Jest to stałe miejsce naszego co rocznego pikniku 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 12-13.06 IX Karkonoski piknik modelarski, Góra Szybowcowa w Jeżowie Sudeckim, organizator Euroregionalne Centrum Modelarskie. Latamy już od środy! Start godzina 11.00. Wpisowe 50zł. Więcej informacji wkrótce! Zapraszamy. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Rafał podaj konto do wpłaty wpisowego Już wiem że będzie super i duża frekwencja. Władek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Z racji pewnych komplikacji sytuacja wygląda następująco: Dzień 1 Lotnisko Aeroklubu Jeleniogórskiego. Dzień 2 Góra Szybowcowa Jeżów Sudecki. Serdecznie zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 https://pfmrc.eu/calendar/1-kalendarz/2021/6/ Czerwiec gęstnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 56 minut temu, Sekator napisał: Z racji pewnych komplikacji sytuacja wygląda następująco: Dzień 1 Lotnisko Aeroklubu Jeleniogórskiego. Dzień 2 Góra Szybowcowa Jeżów Sudecki. Serdecznie zapraszamy Są zapisy? Wpisowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi