Tompson Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 pogoda dzisiaj była super , latanie na lotnisku Nowy Targ Easy star z Aiptekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ale fajnie!!!!!!Takiemu to dobrze ma takie widoki na codzien!Fajne naprawde ,ja tez nad czyms takim pracuje tylko u mnie bedzie Toschiba i dodatkowo zestaw FPV na pokladzie -co by bylo widac co aktualnie sie nagrywa.Gratulacje najfajniejsze zdjecia sa z lotu slizgowego, na silniku troche rzuca.Pozdro Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 jak się zrobi cieplej to podłącze sobie już fpv jeszcze go dobrze nie oblatałem z silnikiem raya jest dużo bardziej nerwowy a za mało miałem czasu go wyczuć ewentualnie zrobić mixa z gazem żeby nie było kangurków nie mam jeszcze pewności co do środka cieżkości czy jest na rurce wzmacniającej w skrzydłach czy tak jak w instrukcji o kawałek dalej w strone ogona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nareszcie jakiś dobry obrazek z kamerki. Co to za model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Aiptek HD ( nie skompresowany przez vimeo obraz jeszcze ładniejszy) bardzo fajna jak na swoją cenę kupowałem u sąsiadów , 150 euro http://cgi.ebay.pl/HD-Camcorder-Videokamera-Aiptek-AHD300-HD-8-GB-SDHC_W0QQitemZ330294067610QQcmdZViewItemQQptZDE_Elektronik_Computer_Foto_Camcorder_Camcorder_PM?hash=item330294067610&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=72%3A1399%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 przyszło szybciutko z pełnym osprzętem no i nie za cięzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Czy to taka kamerka z wejściem analogowym, którą na RC-CAM opisywał Peter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Świetna sprawa-takiego obrazu jeszcze na forum nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 moja kamerka akurat wejścia nie ma ale są tylko wyjścia hd i analog ale w instrukcji jest info że przy wyższych modelach jest wejście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simono Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Czy to taka kamerka z wejściem analogowym, którą na RC-CAM opisywał Peter? Ta sama, tylko "wykastrowana" z wejscia AV IN. pzdr. simono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 A do czego jest potrzebne wejście AV w latającej kamerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simono Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 U gory do niczego ale taka kamerke z wejsciem mozna wykorzystac z powodzeniem do zapisu obrazu na ziemii zamiast laptopa, V-mate'a czy innych. pzdr. simono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Świetna sprawa-takiego obrazu jeszcze na forum nie widziałem To bedzie zlota mysl w dziale rc-cam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Oj.. , Jak tylko jakieś nowe filmy się pokazują w dziale RC-CAM to staram się oglądnąć, ale tak jak pisałem, jeszcze w takiej jakości nie udało mi się zobaczyć-może gdzieś coś jest o czym nie wiem . Koniec OT :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 simono napisał: U gory do niczego ale taka kamerke z wejsciem mozna wykorzystac z powodzeniem do zapisu obrazu na ziemii zamiast laptopa, V-mate'a czy innych. Nie szkoda trzymac taką kamerkę na ziemi, jak jakiś, za przeproszeniem, magnetowid? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 dzisiaj piękna pogoda udało się znów polatać , miłego oglądania widoczków z podhala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 W 12 minucie myślałem, że to drzewo będzie jednak zaliczone :wink: Możesz podać jakieś przybliżone współrzędne geograficzne miejsca gdzie latałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 gdyby nie mocniejszy od standartowego silnik to na bank by był dzwon latałem za Białką Tatrzańską jadąc w strone przejścia granicznego w Jurgowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simono Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 W 12 minucie myślałem, że to drzewo będzie jednak zaliczone :wink: Możesz podać jakieś przybliżone współrzędne geograficzne miejsca gdzie latałeś? http://maps.google.pl/?ie=UTF8&ll=49.358452,20.128155&spn=0.009965,0.019312&t=h&z=16 pzdr. simono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Czarna Góra, Jurgów, Brzegi, Rzepiska to tereny moich młodzieńczych wakacji. Nawiasem mówiąc niepowtarzalny krajobraz, w tle Hawrań i Lodowy majestat Tatr ale to moje wspomnienia, a chciałem gorąco pogratulowac kamerki i zachęcic do robienia filmów, a nie rejestracji z latania, tzw. "kamerowania" (to słowo nie przechodzi mi przez gardło). Jeszcze raz gratuluję zapisu z lotu i dziękuję za przypomnienie tych miejsc. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 będzie na pewno w tej chwili to na żywioł miało być już dzisiaj wyżej fpv ale jeszcze problemy z dograniem sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.