Drcio Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Witam ,poszukuję osoby lub serwisu , który dokona sprawdzenia odbiorników Hiteca - Optima 9 po małej kraksie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Odbiorników się nie naprawia je się wyrzuca i kupuje nowy. To jest dla Twojego i innych bezpieczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Darek, jak już bardzo chcesz naprawiać odbiornik to jest miejscówka, gdzie możesz sprawdzić ile to będzie kosztować i czy jest wykonalne: http://www.rcmodelserwis.pl/ Ja, jednak gorąco polecam zasadę, którą przedstawił wyżej Konrad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drcio Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Dzięki za odpowiedź ,w zasadzie potwierdza się to o czym myślałem .Zależało mi na jakimkolwiek przeglądzie ,w którym ktoś znający się na tym sprzęcie określi ,nadaje się do naprawy ,albo do kosza. Odbiornik jest sprawny jako tako , ale zdarzyło się, że sam się wylogował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi