krzysiek.riese Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Panowie potrzebuję kontakt do Pana Mirka Galbarczyka z Lublina. Aktualna strona www nie działa a chciałbym zakupić że dwa zestawy od niego. Może ma ktoś numer telefonu to proszę na PW. Pozdrawiam Krzysztof Mandrysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taras Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Mirek nie żyje. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 1 godzinę temu, taras napisał: Mirek nie żyje. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka kurde nic nie wiedziałem, wybaczcie panowie za pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taras Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 tu wiecej info: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatorsky Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Witam kolegow--Jesli ktos chce kupic cos po naszem kochanym Koledze Mirku niech sie kieruje do Open Model do Radka lub dzwoni do zony Mirka ktora wystawia na Olx rzeczy meza i tam podaje numer tel do kontaktu=osmielam sie to pisac bo to ja perwszy poinformowalem Was o smierci naszego Kolegi na zyczenie jego zony Bozeny. Jesli macie jeszcze jakies pytania to prosze pytac-jesli bede w stanie odpowiedziec to jestem do dyspozycji=zapraszam i pozdrawiam link na olx do Pani Bozenki. https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/Vn7h/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi