krzysiek.riese Opublikowano 5 Grudnia 2020 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Panowie potrzebuję kontakt do Pana Mirka Galbarczyka z Lublina. Aktualna strona www nie działa a chciałbym zakupić że dwa zestawy od niego. Może ma ktoś numer telefonu to proszę na PW. Pozdrawiam Krzysztof Mandrysz
taras Opublikowano 5 Grudnia 2020 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Mirek nie żyje. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
krzysiek.riese Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 1 godzinę temu, taras napisał: Mirek nie żyje. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka kurde nic nie wiedziałem, wybaczcie panowie za pytanie
amatorsky Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Witam kolegow--Jesli ktos chce kupic cos po naszem kochanym Koledze Mirku niech sie kieruje do Open Model do Radka lub dzwoni do zony Mirka ktora wystawia na Olx rzeczy meza i tam podaje numer tel do kontaktu=osmielam sie to pisac bo to ja perwszy poinformowalem Was o smierci naszego Kolegi na zyczenie jego zony Bozeny. Jesli macie jeszcze jakies pytania to prosze pytac-jesli bede w stanie odpowiedziec to jestem do dyspozycji=zapraszam i pozdrawiam link na olx do Pani Bozenki. https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/Vn7h/
Rekomendowane odpowiedzi