Cookofski Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Znaczy: Witam witam! Jako czytelnik (i korzystacz) forum od lat. Jako członek... od paru chwil. Modelarstwo? Od dziecka - czytaj: dawno. Z dużą przerwą. Podrosłem, zacząłem zarabiać, to i owo staniało... To co mi lata to heksakopter. Czasem lata, czasem nie. Aktualnie zaczyna rosnąć z 600 na 850. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Proszę przeczytać regulamin forum i się dostosować. Potem będziemy się witać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookofski Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Oczy wiście, że przeczytałem. Wydaje mi się, że ze zrozumieniem. OK... jedyne, co mogłoby być "nie tak" (wg mnie) to, że nie fotka. Ale jednak portret. No nic. Usunąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Mi zawsze Cook kojarzy się z podróżnikiem, żeglarzem, odkrywcą. Nie mylić z Cookizem wszak tamten miał na imię James, a ten drugi Paweł - muzyk, wokalista, autor tekstów, polityk. Czy tak jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Lepiej. Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi