Marcin Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Walczę z jello i mam nadzieję, że to tylko śmigło, ale w razie czego wolę mieć plan B: Pacjent to stockowy silnik z TalonGT ZOHD ZOHD MKII Series 2216 1300KV lata na 4s i smigle 8.5x5 Osiągi OK, kwestia czy znajdzie się coś podobnego w tych parametrach? Jakiś Dualsky albo coś, ciężko mi znaleźć kandydata. Model waży jakieś 1100g do lotu. Na pełnym gazie ciągnie jakieś 21A więc można przyjąć około 350W mocy to ma. Chcę zatrzymać zasilanie 4S. Będę wdzięczny za propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 A nie robiles testow z mniejszym smiglem? Ja bym celowal w jakies APC 7x4, 8x4E, zeby silnik sie troche bardziej wkrecal na obroty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Tylko co mi to da? Skoro zachowanie modelu jest poprawne, szukam ewentualnego zamiennika do silnika jak ten padnie (najlepszej jakosci to one nie są...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi