PAWEL-RC Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Witam posiadam nadajnik Graupnera fm314 i odbiornik rex 5 plus i jaki kwarc do tego mam kupic? kwarc musi mieć pasmo 35 mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtk Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 do odbiornika kup kwarc jeti a do nadajnika kwarc graupnera Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAWEL B Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Mateusz daj jakiegoś linka do sklepu są z podwójną przemiana i pojedynczą .Nadajnik i odbiornik Paweł dostał ode mnie .Nie znam się na kwarcach dlatego poprosiłem żeby Paweł napisał jakie ma kupić kwarce .Poproszę o dokładne linki do sklepów . Link to comment Share on other sites More sharing options...
skidan Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 np.: Kwarc do nadajnika - kanał 71 Kwarc do odbiornika - pojedyncza przemiana, kanał 71 Nr kanału dobierz tak, aby nie powtarzał się z innymi w twojej okolicy (jeśli jest ktoś taki). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAWEL B Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Dzięki Daniel za pomoc. O to właśnie chodziło . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.