olek4 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam Co,prawda,kraksa,nie,jest,aktualna,ale,nie,mialem,wczesniej,czasu,zeby ja,tutaj,dolaczyc Najprawdopodobniej,a,raczej,na,pewno,powodem,kraksy,bylo,rozladowanie,sie,pakietu i efekty,mozna,zobaczyc.na.zdjeciu Przed.lotem,w,calej.okazalosci Noi,juz,po,wszystkim Wyposazenie,przezylo,ale,serce,boli,mnie,do,tej,pory,choc,model,juz,dawno,naprawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witaj czy on czasami nie był kiedyś na allegro wystawiony ma on silnik ASP 2 cmm tak ?? szkoda modeliku ale odbudowany to najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek4 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 faktycznie,to,ten ,model,i,wlasnie,w,czasie,trwania,aukcji,podkusilo,mnie,zeby.polatac i,bum :? jak,to,przewaznie,bywa Sorki,za,przecinki,ale,padla,m i,spacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.