olek4 Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Witam Co,prawda,kraksa,nie,jest,aktualna,ale,nie,mialem,wczesniej,czasu,zeby ja,tutaj,dolaczyc Najprawdopodobniej,a,raczej,na,pewno,powodem,kraksy,bylo,rozladowanie,sie,pakietu i efekty,mozna,zobaczyc.na.zdjeciu Przed.lotem,w,calej.okazalosci Noi,juz,po,wszystkim Wyposazenie,przezylo,ale,serce,boli,mnie,do,tej,pory,choc,model,juz,dawno,naprawiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadek041 Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Witaj czy on czasami nie był kiedyś na allegro wystawiony ma on silnik ASP 2 cmm tak ?? szkoda modeliku ale odbudowany to najważniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
olek4 Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 faktycznie,to,ten ,model,i,wlasnie,w,czasie,trwania,aukcji,podkusilo,mnie,zeby.polatac i,bum :? jak,to,przewaznie,bywa Sorki,za,przecinki,ale,padla,m i,spacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.