MironRC Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayan Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zakupiłem Cessne 745, wg. mnie dobry i tani model na poczatek. Prosil bym o napisanie w tym temacie kogos kto ja posiada bo nie wiem co zrobic z 2 rzeczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 czego nie wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayan Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Dzieki Ci MironRC, ale w tym temacie http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=12865 odpowiedział mi juz f-150 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam ja tez mialem tego corsaira latalem nim piec sekund razy trzy . zamierzam go teraz przezbroic w bezszczotke ale na razie trenuje skylady po przerobieniu na bezszczotke latwo sie nia lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.