Makeios Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zastanawiam się nad budową statków starożytnych cywilizacji, w szczególności fenicki lecz nigdzie nie mogę znaleźć planów modelu fenickiego statku. Nie chodzi mi o model RC. Czy ktoś się orientuje gdzie można zdobyć takie plany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nie dawno widziałem w Którymś piśmie "Modelarz" artykuł o statkach babilońskich. Chyba w listopadowym, ale nie dam głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śledzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 W jakimś Modelarzu, chyba w 500 numerze, więc jakiś czas temu, były plany okrętu rzymskiego. Nie jestem w 100% pewien czy były to plany czy tylko artykuł jak giąć listewki, ale na 1000% był to okręt rzymski. Jeżeli dobrze kojarzę mam domu książkę z planami do linii wodnej, skala 1:500. Podaj meila to podeślę skany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Temat jest już stary, ale ciekaw jestem, czy znalazłeś jakieś rozwiazanie? A może taka publikacja Cie zainteresuje? : http://cgi.ebay.co.uk/How-to-Build-Egyptian-Boat-Models-Pa-Sintich-Jack-N_W0QQitemZ250403620379QQihZ015QQcategoryZ378QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1713.m153.l1262 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.