Untitled Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Cześć wszystkim, nazywam się Kamil i nie mogę cały czas wyjść ze zdumienia, że nie wiedziałem o tym forum. Wiecznie szperałem po rcgroup czy rc-fpv, jak Wy się przede mną uchowaliście? Modelarstwem (drony, a ostatnio ~1:27 driftowozami rc) prawię się od kilku lat, ale pasmo nieszczęść nie pozwoliło mi nigdy wyskoczyć na obloty w pełnej krasie (o tym może kiedyś). Ogólnie czego bym się nie czepił, to wszystko mnie interesuje. Fotografia, paralotniarstwo, kaligrafia, dietetyka, majstrowanie w wielu dziedzinach... No choć co. A co w życiu zepsułem, to też moje. ? Zacząłem od Symy X8, w którym to po antenach dookólnych własnej produkcji zasięg z 70 skoczył na swobodne ~400m - pierwszy sukces. Dalej - Hubsan H8 FPV na elastycznej ramie Bayangtoys x9 + 65mm propsy + silverware + Frsky QX7. I to chyba były najpiękniejsze czasy... Jak dzieciństwo. Dalej było Eachine E011, Eachine H80 (a moment po tym wyszedł Happymodel Sailfly-X?), Eachine E013, potem długo nic... Od roku ruszyłem znów z tematem - Diatone MXC Taycan + DJI FPV (swoje za śmigłem ma, ale za to jaki pancerny), aktualnie (delikatnie zmodzony) HGLRC Sector 132 oczywiście na 3" i Flywoo Explorer 4" z myślą o Naked Gopro + DJI FPV + DJI kontroler, TBS Tango2 musi jeszcze poczekać. Miałem się nie rozpisywać i fakt faktem jeszcze bym mógł się czymś podzielić, ale kto Wam czas stracony zwróci... ? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Cóż przywitanie OK ale jeden element regulaminu jeszcze jest nie OK. Musisz doczytać fragment związany z Avatarem. Potem będziemy się witać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Untitled Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Dziękuję za okazanie uwagi, regulamin oczywiście został przeczytany od deski do deski jeszcze przed przywitaniem - z szacunku do forumowej społeczności. Nie w smak mi go naruszać, lecz jest to zdjęcie mojej osoby, a nie fotka ściągnięta z głębin internetu (o tej hipotezie poniżej), a regulamin pod tym względem jest nie do końca precyzyjny (jeśli już decydujemy się egzekwować całkiem ważną część profilu użytkownika) Faktycznie jest bez modelu, ale nie rozumiem jednej kwestii - spotkałem się już na tym forum z naprawdę wieloma awatarami, jak na przykład: - bez zdjęcia modelu w tle - profilowe z samymi goglami(gdzie twarz była de facto przysłonięta), - bądź takimi gdzie z różnych względów nie widać twarzy (mała sylwetka z niewyraźną twarzą). Wychowanie mi mówi że nie pokazuje się palcem, ale takowe awatary mają z moim wiele wspólnego. Jeśli takie wybryki są wyłącznie niedopatrzeniem (szanuję pracę moderatorów i ogrom włożonej pracy - szczerze!) to natychmiast zrobię co trzeba aby dopasować zdjęcie do ścisłych wytycznych. Poproszę ten jeden raz okazać zrozumienie, wybaczyć konsternację i pokazać zbłąkanej owieczce ścieżkę żeby nie popełnić drugi raz błędu i oszczędzić Wam (moderatorom) cennego czasu. Forum ma za zadanie integrować bardzo ciekawą brać i miło byłoby być jej częścią. * I również jak inni jestem zdania że dział powitań służy wyłącznie powitaniom. Z góry przepraszam za moje wywody, nie mam powodów by mieć złe intencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 30 minut temu, Untitled napisał: Faktycznie jest bez modelu Tu nie chodzi o model tylko o "facjatę". Ale zostałem właśnie poinformowany przez admina że avatar może być, więc witaj na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi