dawid xd Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Co mi polecacie?? M-923 A1 Big Foot???? Lub Hummer Transporotwy (firma Acedamy) Może tego? US M16 Half Track (firma Tamiya) M-925 5T Shelter Truck (Italeri) M-966 Hummer (Acedamy) JAGDPANTHER (italeri) U.S. M41 Walker Bulldog( Tamiya) Russian KV-2 ( Trumpeter) Może tego? US M16 Half Track (firma Tamiya) A może Sd.Kfz.251/3 Ausf.B Communications Vehicle (firma Zvezda) Jeszcze powiedzcie mi o tym... Camionetta AS-42 Sahariana (firma Italeri) MAM OCHOTĘ NA TE dwa OSTATNIE. ( podajcie mi nr farb do tych DWÓCH ostatnich maluje pędzlem i farbami PACTRA) Z GÓRY DZIĘKUJĘ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kustosz Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 To jest forum RC czyli zdalnie sterowane - poszukaj specjalistów od plastików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 spróbuj tu www.modelwork.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Modele tego typu są naprawdę ładne ale mają podstawową wadę - nie lataja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Modele tego typu są naprawdę ładne ale mają podstawową wadę - nie lataja Dobry silnik rakietowy i każdy poleci... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Nie potrzeba silnika, wystarczy mocny wyrzut z ręki....sam tak " latałem" jak byłem mały, tylko to były samoloty ;D Ale była zawawa. A na serio, naprawdę idź na www.modelwork.pl , ja sam tam jestem. Powodzenia w sklejaniu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 PITU PITU Stuknijcie sie w ... Przecież wiecie co macie powiedziec a nie mówicie ... Zvezda jest znośna i tania, ale wymaga pracy, odwzorowanie dam 4 na 5 Academia różnie bywa a wiec odradzam Dobry Trumpeter dosyć drogi, ten tani sobie daruj Italeri robi dobre zestawy, Tiger/puma dobrze sie składa i jest w miare tani Postaw na Zvezde ale na kołach bo gąsienice dają kiepskie http://allegro.pl/show_item.php?item=518385719&apv_visits=1 http://allegro.pl/item525185218_gaz_mm_soviet_truck_zvezda_1_35_3574.html http://www.jadarhobby.pl/italeri-c-9_10_130.html Sporo pracy ale efekt naprawde dobry Sklep na Dw. Centralnym oraz Jadar na Zielnej Dobre farby i klej też niestety kosztują ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.