ziaja Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Cześć . Witam serdecznie wszystkich forumowiczów .Jestem nowym-starym modelarzem. W ubiegłym roku przeszedłem na emeryturę i postanowiłem powrócić do dawnego hobby .Ostatnie moje osiągnięcie to budowa modelu szybowca rc , z balsy , z aparaturą radziecką , dwukanałową PIŁOT (lata 70-te) .W ubiegłym roku kupiłem model motoszybowca rc ORION f-my R-Planes oraz aparaturę FLY SKY FS-i6x.Model już uruchomiłem ale na razie latam na symulatorze MULTIFlight w pełnej wersji , z wykorzystaniem zakupionej aparatury .Mam nadzieję ,że na wiosnę zacznę latać w plenerze a potem może kolejny model.Mam nadzieję,że na forum będę mógł uzyskać wsparcie w interesujących mnie problemach oraz będę mógł podzielić się swoimi doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi