johnyP51 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Hej, z racji tego, że coś mało się tu dzieje i trafiła mi się kwarantanna i od dłuższego czasu jestem posiadaczem planow mustanga z FT i bardzo chciałem go zbudować to zdecydowałem się na konkurs Zobaczymy co z tego będzie, chciałbym żeby wyglądał jak najlepiej się da, wiec będę się starał ? No i tata mnie troszkę motywuje Cele: 1. Udział w konkursie 2. Zdążyć w terminie 3. Musi latać Cytuj
johnyP51 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2021 To co dzisiaj udało się wyciąć, tym razem pierwsze co robię to wyciąłem piankę a później będę oklejal papierem Cytuj
samolocik Opublikowano 25 Stycznia 2021 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Piotrze, ponieważ Twoja, relacja z budowy modelu oraz technika jego wykonania jest identyczna jak 2 pozostałe Twoje relacje w tym jedna, która została nagrodzona w pierwszym etapie konkursu i sądzę, że nie jest ostatnią planowaną relacją z budowy. Przypominam cel i regulamin konkursu, w któym jest mowa o budowanym modelu a nie modelach. Ten konkurs nie jest miejscem na zdobycie maksymalnej ilości nagród. Oświadczam, że żadna z założonych w tym roku relacji przez Ciebie w swoim i Twojego taty imeniu nie będzie brała udziału w losowaniu nagród a wszystkie inne, nowo założone relacje założone z podobnie wykonywanymi modelami będą sprawdzane. Nie oznacza to, że Twoja relacja nie może zostać nagrodzona przez sponsorów oodzielną nagrodą za projekt, technikę wykonaia, sposób prowadzenia relacji, włożony trud w budowę itd. Pozdrawiam serdecznie Piotr Cytuj
johnyP51 Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Opublikowano 26 Lutego 2021 Jak mowilem, wrzucam kilka fotek z oblotu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi