johnyP51 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Hej, z racji tego, że coś mało się tu dzieje i trafiła mi się kwarantanna i od dłuższego czasu jestem posiadaczem planow mustanga z FT i bardzo chciałem go zbudować to zdecydowałem się na konkurs Zobaczymy co z tego będzie, chciałbym żeby wyglądał jak najlepiej się da, wiec będę się starał ? No i tata mnie troszkę motywuje Cele: 1. Udział w konkursie 2. Zdążyć w terminie 3. Musi latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 To co dzisiaj udało się wyciąć, tym razem pierwsze co robię to wyciąłem piankę a później będę oklejal papierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Piotrze, ponieważ Twoja, relacja z budowy modelu oraz technika jego wykonania jest identyczna jak 2 pozostałe Twoje relacje w tym jedna, która została nagrodzona w pierwszym etapie konkursu i sądzę, że nie jest ostatnią planowaną relacją z budowy. Przypominam cel i regulamin konkursu, w któym jest mowa o budowanym modelu a nie modelach. Ten konkurs nie jest miejscem na zdobycie maksymalnej ilości nagród. Oświadczam, że żadna z założonych w tym roku relacji przez Ciebie w swoim i Twojego taty imeniu nie będzie brała udziału w losowaniu nagród a wszystkie inne, nowo założone relacje założone z podobnie wykonywanymi modelami będą sprawdzane. Nie oznacza to, że Twoja relacja nie może zostać nagrodzona przez sponsorów oodzielną nagrodą za projekt, technikę wykonaia, sposób prowadzenia relacji, włożony trud w budowę itd. Pozdrawiam serdecznie Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Jak mowilem, wrzucam kilka fotek z oblotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi