yarun Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 po rozmowie z Pawłem oraz Jackiem którzy namówili mnie do zadania tego pytania wam koledzy modelarze doszedłem do wniosku że kto pyta nie błądzi więc jak wszyscy miłośnicy silników spalinowych wiedzą to firmy takie jak os max mvvs czy asp (które zbankrutowało) nie produkują części zamiennych do silniczków małych pojemności więc moje pytanie jest czy są chętni ma części zapasowe do silników wyżej wymienionych? ewentualnie rusza się temat również w samozapłonach ja jak widzieliście powoli naprawiam swoje silniczki więc również jest opcja aby wykonać części do silników takich jak rytm sokół czy innych samozapłonowych silników pytanie jest proste czy byli by zainteresowani tym tematem w śród was? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Ja bym z chęcią zamówił kilka korbowodów do moich silników samochodowych. LRP Z28, HPI 21, Force 21, Force 15. Miałem nawet do Ciebie na priva uderzyć z tym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 A mnie potrzebne są części osmax ax 46 którego zepsułem mocząc z nitro, zespół tłok cylinder i pare innych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi