123hudy Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Witam wszystkich bardzo serdecznie Po długim czasie nie używania żadnego z moich modeli wygrzebalem mojego ulubieńca hsp rock crowlera i po półtora roku spoczynku coś w nim spadło otóż auto niby działa jsk trzeba ale podczas postoju wystarczy skręcić koła a autko odrazu rusza, w prawo to do przodu, w lewo do tyłu, wcześniej nue moalo to miejsca, dodam tylko że trymery w aparaturze nic nie dają zresztą trymery od gazu to nie skręt i odwrotnie, kurcze jestem po niedawnej przeprowadzce i wszystkie inne auta i elektronika są hmmm- gdzieś w pudlach i nie zabardzo mogę podmienić cokolwiek żeby mieć pewność co się spierdzielilo Ktoś może miał podobny przypadek? Wysłane z mojego G8341 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Nie masz przypadkiem w odbiorniku zamienionych miejscami wtyczek od regulatora i serwa skrętu kół? A co się dzieje jak naciśniesz gaz, działa normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123hudy Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Hej tak wszystko działa normalnie tylko czasem ( tak powiedzmy co drugi trzeci raz) jak auto stoi, skrece koła i on nagle rusza, nie dzieje się to za kazdum razem, ale się dzieje, i kuźwa nie wiem co jest grane, co mnie w ogole teraz rozwalilo to okazało się że nie mogę zbindowac żadnej aparatury z tym odbiornikiem, podłączyłem 3 różne nadajniki i odbiorniki i wszystko jest ok ale te oryginalne nie binduja się z niczym ani odbiornik ani nadajnik no kuźwa masakra Wysłane z mojego G8341 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 A co to za aparatury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi