cinekjo112 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Dzień dobry, z tej strony Marcin, jestem nowym członkiem, który interesuje się samolotami rc. . Wracam do tego hobby potrzebuje pomocy w elektronice Jeszcze dodam że jestem z zachodniopomorskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Cześć - a ja widzę ,że jesteś z Polski. Regulamin się kłania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 A gdzie to miasto "polska" leży w tym zachodniopomorskim bo ni jak nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekjo112 Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 No to jeszcze raz witam wszystkich modelarzy Mam na imię Marcin, mam 27 lat, mieszkam obecnie w małej wiosce która nazywa się Mieszkowice. Jestem nowym a zarazem starym fanatykiem samolotów rc, kilka lat temu latałem sobie różnymi modelami elektrycznymi głównie warbirdami, miałem jeden odrzutowiec. Teraz znowu mam zapał na samoloty rc w tej chwili rozważam zakup jakiegoś fajnego odrzutowca z turbiną 80mm, nie ukrywam że przybyłem tutaj aby znaleźć pewne informacje w sprawach latania FPV, dlatego będzie mi niezmiernie miło jeśli przyjmiecie mnie do swego grona Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Przywitanie jak najbardziej OK tylko jeden mały element regulaminu jeszcze nie bangla. Popraw i będziemy się witać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekjo112 Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi