robert_s86 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam co sądzicie o tym modelu Jest to wersja z silnikiem OS 46LA, serwa futaba(nie wiem jaki model),odbiornik bez kwarca i bateria. Podobno samolot latał tylko 3 razy i jest jak nowy.Co do wymiarów i nazwy modelu to jeszcze nie wiem, ale już wysłałem maila z zapytaniem. Cena to ok 300-400zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 300 to dobra cena, ładnie sie prezentuje, wyglada tak jak mówisz 400 tez da sie przełknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_73 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Też uważam że to atrakcyjna cena... Tym bardziej że modelik niemal kompletny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 blondyneczka jest do modelu czy model do blondyneczki cena ok za za taki model ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 wymiary przecież widać, rozpiętość modelu co najmniej 1,80m. Co do blondyneczki to dobrze nie widać, ale "B" to powinna chyba mieć, a może i małe "C" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Jakbyś z niego zrezygnował, to ja go chętnie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Cicho, tu o modelach a nie kobietach, btw. jak na moje ma 13-14 lat a wiec uwaga bo was posądzą o ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Modelik spoko, blondynka też. Jedynie to podpowiem,że może byc problem z przednim kółkiem skrętnym chyba że:1) jest to porządna konstrukcja 2) masz utwardzony pas startowy.Bo jeżeli jest to konstrukcja oparta na prostym orczyku z pierścieniem skręcanym na małą śrubkę imbusową to będzie puszczać na trawie na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.