Pablolotnik Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam Szukam darmowego programu do nagrywania lotu w symulatorze. Najlepiej gdyby ten program nagrywał w takim formacie ,aby można by było obrobić nagranie i wstawić na Youtube.com 8).Mam symulator Aerofly pro deluxe.
Czepus Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 równie prostym i sprawdzającym się programem jest Hypercam, tym jednak w wersji demo mozesz nagrywac dlugie filmy, przy FRAPS-ie zostaje tylko łączyć 30 sec kawałki.
Paweł R Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Camtasia lub Hypercam oba używałem do nagrywania filmików z gry Hypercam wydaje się lepszy.
Linux Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Sam używam z powodzeniem HyperCam'a do wszystkiego, jest prosty w obsłudze i naprawdę bardzo dobry.
gładkilot Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Witam Najlepiej gdyby ten program nagrywał w takim formacie ,aby można by było obrobić nagranie i wstawić na Youtube.com 8). zdaje mi się, że movie maker jak i you tube przyjmują wszystkie formaty ,,Informacje dotyczące przesyłania Przesyłaj jednocześnie nawet 10 filmów wideo Dowolny format wideo Rozmiar do 1 GB'' z youtube
q.jakub Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 To ja odkopię temat. W nowej wersji AFPD wystarczy wcisnąć R i nagrywa nam się filmik do folderu (domyślnie) C:\Program Files\IPACS\AeroFly Professional Deluxe\recordings
Pablolotnik Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Tak ,ale w formacie .rec który można otworzyć tylko w symulatorze,żaden program do obróbki filmów nie przyjmie takiego formatu.
Gość Kuba.K Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 A co to za problem przekonwertować na choćby .avi ??
marcin133 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 A co to za problem przekonwertować na choćby .avi ?? A spróbuj, będziesz wiedział czy jest problem czy nie Tego się nie da przekonwertować bo to żaden film nie jest. Tak przynajmniej jest w starszych wersjach AeroFly.
q.jakub Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Jak ktoś chce Frapsa to można pobrać TUTAJ
Gmeracz Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Symulatory nie nagrywają filmu tylko dane do symulacji. Dlatego nie można go przekonwertować i trzeba łapać z ekranu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.