Pablolotnik Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Witam Szukam darmowego programu do nagrywania lotu w symulatorze. Najlepiej gdyby ten program nagrywał w takim formacie ,aby można by było obrobić nagranie i wstawić na Youtube.com 8).Mam symulator Aerofly pro deluxe.
Czepus Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 równie prostym i sprawdzającym się programem jest Hypercam, tym jednak w wersji demo mozesz nagrywac dlugie filmy, przy FRAPS-ie zostaje tylko łączyć 30 sec kawałki.
Paweł R Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Camtasia lub Hypercam oba używałem do nagrywania filmików z gry Hypercam wydaje się lepszy.
Linux Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Sam używam z powodzeniem HyperCam'a do wszystkiego, jest prosty w obsłudze i naprawdę bardzo dobry.
gładkilot Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Witam Najlepiej gdyby ten program nagrywał w takim formacie ,aby można by było obrobić nagranie i wstawić na Youtube.com 8). zdaje mi się, że movie maker jak i you tube przyjmują wszystkie formaty ,,Informacje dotyczące przesyłania Przesyłaj jednocześnie nawet 10 filmów wideo Dowolny format wideo Rozmiar do 1 GB'' z youtube
q.jakub Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 To ja odkopię temat. W nowej wersji AFPD wystarczy wcisnąć R i nagrywa nam się filmik do folderu (domyślnie) C:\Program Files\IPACS\AeroFly Professional Deluxe\recordings
Pablolotnik Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Tak ,ale w formacie .rec który można otworzyć tylko w symulatorze,żaden program do obróbki filmów nie przyjmie takiego formatu.
Guest Kuba.K Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 A co to za problem przekonwertować na choćby .avi ??
marcin133 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 A co to za problem przekonwertować na choćby .avi ?? A spróbuj, będziesz wiedział czy jest problem czy nie Tego się nie da przekonwertować bo to żaden film nie jest. Tak przynajmniej jest w starszych wersjach AeroFly.
Gmeracz Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Symulatory nie nagrywają filmu tylko dane do symulacji. Dlatego nie można go przekonwertować i trzeba łapać z ekranu.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.