jędrek Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Witam Do nowego projektu-modelu (wątek będzie w odpowiednim dziale) zakupiłem mechanizmy elektryczne do modeli o wadze do 8kg. W Orliku mam podobne, nieco mniejsze. Czas otwierania i chowania jest dosyć krótki, nie bardzo realny. Niema możliwości spowolnienia tego ruchu. W nowych mechanizmach czas otwierania i zamykania trwa po około 6s, co przełoży się na bardziej realny wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Swietne! O takim myslalem ostatnio. Mam różne nowe pomysly... Możesz cos więcej? Gdzie kupowałeś? Ile kosztowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Zakup zrobiony na Aliexpress, koszt 210zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi