krzylas Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ja się nie urażam . Wręcz przeciwnie . Przepraszam że tak piszę :oops: Poprawiłem ostatni post i postaram się pisać czytelniej. :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 coaxialV4, ...a teraz, tam gdzie był malutki druczek, jest link, który nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzylas Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Gdzie :shock: , który mój post licząc od początku ? Jeśli chodzi Ci o mój post na tej stronie, w którym podałem propozycję nowego tematu o filmach, to tam nigdy nie było linków. Tam jest tylko tak napisane że "Link do filmu" dla przykładu jak by to miało wyglądać. ------------------------------------------------------------------------------------ Podam jednak już działający link ( jest to przykład postu w nowym temacie ): Link do filmu - pewien Chińczyk przez 10 lat budował śmigłowiec z części dostępnych " w domu". Na filmie widzimy pierwszy lot jego maszyny. Link do filmu - niskie podejście. Link do filmu - B-52 crash Link do filmu - nie wiem jak to opisać. Trzeba obejrzeć. " Push the Limit" Link do filmu - Szybkie i niskie przeloty USAAF Link do filmu - Bardzo niskie podejście 747-400 KLM. Link do filmu - lądowanie i start w górach Francji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.