Tomek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Przede wszystkim to chciałbym przeprosić wszystkich a szczególnie QPE za to co napisałem. Miałem podniesione ciśnienie i na dodatek jeszcze te sprawy forum , więc wypaliłem na poziomie 5 latka z piaskownicy. :oops: Po pierwsze wyciąganie starych brudów na wierzch to cios poniżej pasa . Po drugie z mojego opisu mogło wyniknąć że Kuba chce robić jakieś lewe interesy na forum co zupełnie mija się z faktami. Zaś ilość czasu jaką poświęcił dla forum , jego zaistnienia i działalności nikt nie przeliczy na kasę , bo nawet po 5 zł za godzinę to by wyszła niezła bryka. Więc, Kubo pragnę Cię przeprosić za to, że publicznie zrobiłem z Ciebie szubrawca i jest mi z tego powodu bardzo głupio. Mam nadzieje, że mi wybaczysz tę nieszczęsną wypowiedz. :oops: :oops: :oops: W życiu mi jeszcze tak głupio nie było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Tomek, to ja wywołałem całą tą historię wiec jest mi równie głupio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Przede wszystkim to chciałbym przeprosić wszystkich a szczególnie QPE za to co napisałem.Miałem podniesione ciśnienie i na dodatek jeszcze te sprawy forum , więc wypaliłem na poziomie 5 latka z piaskownicy. :oops: Po pierwsze wyciąganie starych brudów na wierzch to cios poniżej pasa . Po drugie z mojego opisu mogło wyniknąć że Kuba chce robić jakieś lewe interesy na forum co zupełnie mija się z faktami. Zaś ilość czasu jaką poświęcił dla forum , jego zaistnienia i działalności nikt nie przeliczy na kasę , bo nawet po 5 zł za godzinę to by wyszła niezła bryka. Więc, Kubo pragnę Cię przeprosić za to, że publicznie zrobiłem z Ciebie szubrawca i jest mi z tego powodu bardzo głupio. Mam nadzieje, że mi wybaczysz tę nieszczęsną wypowiedz. :oops: :oops: :oops: W życiu mi jeszcze tak głupio nie było . Palnąć gafę potrafi każdy, na przyznanie się do tego stać nielicznych. Tomek- JESTEŚ WIELKI!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Utopia . Tu nie chodzi o całą tą nieszczęsną historię , tylko o to co napisałem o Qpie . Wstyd mi do dna. :oops: :oops: :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Prawdziwego faceta można poznać po tym, że potrafi przyznać się do własnego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Więc, Kubo pragnę Cię przeprosić za to, że publicznie zrobiłem z Ciebie szubrawca i jest mi z tego powodu bardzo głu To zdanie jest wspaniałe, jednoczesne przeprosiny + jednoczesny przypomnienie ze nazwałeś mnie szubrawca a w głowie zostaje tylko ta druga cześć ... Dobra zamykam bo będzie spam z Tomkiem już na pw sie dogadałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.