Jump to content

Przeprosiny od Tomka dla Qpy i innych forumowiczów

Tomek

Recommended Posts

Przede wszystkim to chciałbym przeprosić wszystkich a szczególnie QPE za to co napisałem.

Miałem podniesione ciśnienie i na dodatek jeszcze te sprawy forum , więc wypaliłem na poziomie 5 latka z piaskownicy. :oops:

Po pierwsze wyciąganie starych brudów na wierzch to cios poniżej pasa .

Po drugie z mojego opisu mogło wyniknąć że Kuba chce robić jakieś lewe interesy na forum co zupełnie mija się z faktami.

Zaś ilość czasu jaką poświęcił dla forum , jego zaistnienia i działalności nikt nie przeliczy na kasę , bo nawet po 5 zł za godzinę to by wyszła niezła bryka.

Więc, Kubo pragnę Cię przeprosić za to, że publicznie zrobiłem z Ciebie szubrawca i jest mi z tego powodu bardzo głupio.

Mam nadzieje, że mi wybaczysz tę nieszczęsną wypowiedz.

:oops: :oops: :oops:

W życiu mi jeszcze tak głupio nie było .

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Przede wszystkim to chciałbym przeprosić wszystkich a szczególnie QPE za to co napisałem.

Miałem podniesione ciśnienie i na dodatek jeszcze te sprawy forum , więc wypaliłem na poziomie 5 latka z piaskownicy. :oops:

Po pierwsze wyciąganie starych brudów na wierzch to cios poniżej pasa .

Po drugie z mojego opisu mogło wyniknąć że Kuba chce robić jakieś lewe interesy na forum co zupełnie mija się z faktami.

Zaś ilość czasu jaką poświęcił dla forum , jego zaistnienia i działalności nikt nie przeliczy na kasę , bo nawet po 5 zł za godzinę to by wyszła niezła bryka.

Więc, Kubo pragnę Cię przeprosić za to, że publicznie zrobiłem z Ciebie szubrawca i jest mi z tego powodu bardzo głupio.

Mam nadzieje, że mi wybaczysz tę nieszczęsną wypowiedz.

:oops: :oops: :oops:

W życiu mi jeszcze tak głupio nie było .

Palnąć gafę potrafi każdy, na przyznanie się do tego stać nielicznych.

Tomek- JESTEŚ WIELKI!!!

Więc, Kubo pragnę Cię przeprosić za to, że publicznie zrobiłem z Ciebie szubrawca i jest mi z tego powodu bardzo głu

To zdanie jest wspaniałe, jednoczesne przeprosiny + jednoczesny przypomnienie ze nazwałeś mnie szubrawca a w głowie zostaje tylko ta druga cześć ...

Dobra zamykam bo będzie spam z Tomkiem już na pw sie dogadałem

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.