DarekRG Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Witam serdecznie. Nabyłem niedawno dwa silniki ze stajni Os Max GT 22 i GT 33 Do mieszanki paliwowej zamierzam stosować oleje marki Motul. Jednak występują tak na prawdę 4 rodzaje. Mianowicie Motul 710 2T i Motul 800 2T Żeby nie było za łatwo dzielą się jeszcze na Off Road i Factory Line Road Racing. Może ktoś jest na tyle w temacie tych olejów, że jest w stanie opisać czym różnią się one i która wersja będzie najlepsza dla silników Os Max ? Na pewno na pierwsze uruchomienie odpada seria 800. Bardzo bym prosił, aby do tablicy w pierwszej kolejności poczuli się wywołani właściciele serii GT od Os Max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Obojętnie. Czy to on czy to off road to to samo. Tylko taki chwyt marketingowy. 800 jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termos Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Docieraj na mineralnym,a potem przejdz na syntetyk. Do normalnego latania uzywam oleju firmy sthil... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Co prawda nie w Os, ale to chyba bez znaczenia, ja używam takiegoWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi