Skocz do zawartości

Połączenie pakietu z balancerem

Irek M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

upewnijcie mnie bo sam już się pogubiłem: tak ja na fotce to mam żle podłączone przewody wtyczki balancera?

balancerpoprawox8.jpg

w640.png

Napięcie na wtyku balancera powinno wzrastać od 3.7 do 11,1V ale od lewej strony? teraz mam odwrotnie.

Opublikowano

Wygląda że wszystko jest podłączone jak najbardziej poprawnie i powinno działać prawidłowo.

Napięcie na wtyku balancera powinno wzrastać od 3.7 do 11,1V ale od lewej strony? teraz mam odwrotnie.
- tego to już całkiem nie rozumiem :crazy: ; jak mierzysz od lewej do prawej to napięcie wzrasta, a w przeciwną stronę? :wink:
Opublikowano

Karand - dlatego dodałem fotkę byś zrozumiał o czym mówię. Na logikę wydawało mi się, iż powinienem położenia przewodów balancera zamienić miejscami o 180st. Dlatego napisałem "wzrastać od lewej do prawej". Ale od wczorajszej nocy wiem , że prawidłowo jest tak jak na fotce więc pytanie już nie aktualne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.