Irek M Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 upewnijcie mnie bo sam już się pogubiłem: tak ja na fotce to mam żle podłączone przewody wtyczki balancera? Napięcie na wtyku balancera powinno wzrastać od 3.7 do 11,1V ale od lewej strony? teraz mam odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Wygląda że wszystko jest podłączone jak najbardziej poprawnie i powinno działać prawidłowo. Napięcie na wtyku balancera powinno wzrastać od 3.7 do 11,1V ale od lewej strony? teraz mam odwrotnie. - tego to już całkiem nie rozumiem :crazy: ; jak mierzysz od lewej do prawej to napięcie wzrasta, a w przeciwną stronę? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Na pierwszy rzut oka wszystko wygląda ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Karand - dlatego dodałem fotkę byś zrozumiał o czym mówię. Na logikę wydawało mi się, iż powinienem położenia przewodów balancera zamienić miejscami o 180st. Dlatego napisałem "wzrastać od lewej do prawej". Ale od wczorajszej nocy wiem , że prawidłowo jest tak jak na fotce więc pytanie już nie aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.